پورتال جامع اطلاع رسانی دام، طیور و آبزیان
پورتال جامع اطلاع رسانی دام، طیور و آبزیان
مکمل های ویتامینی و معدنی گاوهای خشک و تلیسه، انتظار زایمان و تازه زا

توضیحات محصول/خدمت

دوره انتقال در چرخه زندگی گاوهای شیری به فاصله زمانی سه هفته قبل تا سه هفته بعد از زایمان گفته می شود. در چرخه زندگی گاو ماده هیچ دوره ای بحرانی تر از دوره انتقال وجود ندارد. پایان دوره آبستنی و آغاز دوره شیردهی با تغییرات شدید هورمونی همراه است همزمان با تغییر در غلظت هورمون ها، تغییرات شدید متابولیکی نیز صورت می گیرد که جهت مواد مغذی را از ذخیره شدن در بدن مادر به سمت ساخت شیر و تغذیه گوساله نوزاد تغییر می دهد. در طول این دوره بحرانی، خوراک مصرفی گاو در پایین ترین حد خود بوده و به طور معمول به عنوان شاخصی از وضعیت تغذیه ای گاو، مورد استفاده قرار می گیرد. کاهش مصرف خوراک با نزدیک شدن به زمان زایش، اختصاص به نژاد گاو ندارد و برای بسیاری از نژادها به اثبات رسیده است. اگر چه گاوهای شیری می توانند با افزایش ماده خشک مصرفی به این تنش پاسخ دهند، اما این پاسخ به طور معمول با تأخیر صورت می گیرد و در نتیجه گاو زمان قابل توجهی را در توازن منفی مواد مغذی سپری می کند. زمانی که توازن منفی انرژی شدید باشد، به طور مستقیم منجر به ناهنجاریهای متابولیکی نظیر کبد چرب و کتوز می گردد. مشکلات دیگر از جمله جفت ماندگی، جابجایی شیردان و حساسیت بیشتر به عفونت ها می تواند با توازن منفی مواد مغذی مرتبط باشد که گاوها در طول دوره انتقال آن را تجربه می کنند. بنابراین به منظور افزایش سلامت و بهداشت گاوهای نزدیک زایش بایستی کلیه تنش های وارد شده به حیوان به حداقل میزان ممکن برسد و این موضوع فقط با بهبود شرایط متابولیکی حیوان و افزایش مصرف خوراک امکان پذیر است. سود آوری یک گاو وابستگی زیادی با دوره انتقال موفق دارد. اگرچه، نزدیک به ۵۰ درصد از گاوها حداقل یک بار دچار ناهنجاری متابولیکی در دوره انتقال می شوند. پژوهش ها نشان می دهند که ۲۵ درصد از حذف گاوها در ۶۰ روز اول دوره شیردهی ناشی از دوره ناموفق پیش از زایش است که پیامدهای اقتصادی آشکار دارد. با مدیریت صحیح و رعایت استراتژی های به روز تغذیه ای می توان تا حد زیادی این دوره زمانی بحرانی را با موفقیت گذراند.

گروه بین‌المللی سپاهان دانه پارسیان با توجه به حساسیت موضوع و به پشتوانه بزرگترین مجموعه کارخانه های تولید خوراک دام در کشور ، بهره مندی از تکنولوژی های پیشرفته تولید مکمل و خوراک دام، تیم های تحقیق و توسعه متخصص و آزمایشگاه های مجهز و پیشرفته با استفاده از منابع علمی روز دنیا اقدام به طراحی و ساخت محصولات متنوع دوره انتقال نموده است، تا ضمن به حداقل رساندن تنش های متابولیکی در این دوره زمانی، از وقوع بیماری های متابولیک جلوگیری به عمل آمده و هزینه های القایی مربوط به حذف دام از گله و هزینه های دامپزشکی را به حداقل برساند.

فرمولاسیون مکمل های ویتامینی و معدنی بر اساس منابع علمی روز دنیا صورت گرفته است. وجود افزودنی ها و ویتامین های ویژه می تواند تنش های متابولیکی و اکسیداتیو را در گاوهای دوره انتقال به طور چشمگیری کاهش دهد. لذا ضمن کاهش وقوع بیماری های متابولیک، سلامت و عملکرد مطلوب تولید مثل حیوان نیز تضمین خواهد شد.

مزایا:

  • بهبود متابولیسم انرژی و افزایش مصرف خوراک

  • افزایش بازده خوراک
  • بهبود عملکرد کبد
  • بهبود متابولیسم اسیدهای چرب
  • تقویت سیستم ایمنی
  • افزایش ظرفیت آنتی اکسیدان بدن
  • کاهش وقوع بیماری های متابولیک
  • کاهش بالانس منفی انرژی
  • شامل سه مکمل ویژه گاوهای خشک و تلیسه، انتظار زایمان و تازه زا